mandag den 11. marts 2013

Squash-kagen!

Vi havde gæster i weekenden - til kaffen havde jeg bagt verdens bedste squash-kage.
Opskriften har jeg oprindeligt fra min mor, med der er viderudviklet lidt på den.



Idag lyder den sådan:

5 dl mel
4 dl sukker (jeg bruger halv rør halv farin)
1 revet squash
3 æg
2,5 dl olie
3 tsk kanel
3 tsk vanilie
1 tsk bagepulver
2 tsk natron
1 tsk salt

Alt efter humør og skabets indhold, tilsætter jeg hakkede mandler, og evt lidt revet marcipan.

Alt røres sammen, kommes i springform, bages ved 175 i 45-60 min.

Ovenpå har jeg lavet en mascaponecreme, som blot er mascapone rørt med vanilie, citronskal og saft og flormelis. (mascaponen kan udskiftes med flødeost)

Heldigvis er der stadig et stykke i køleskabet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar