torsdag den 25. oktober 2012

Sovepose

Sidste weekend var fidusen og jeg hjemme hos mine forældre. Der gik en lille smule op og udrydning i min far, og der blev smidt ud. Jeg nåede dog at redde denne skønne retro-sovepose, inden den røg i traileren på vej mod forbrændingen.

Nu overvejer jeg så hvad den skal bruges til... Lynlåsen er i stykker, men skal jeg udskifte, eller måske sprætte op og lade den bare være et vattæppe? Hmm ind til videre skal den bare i gemmerne, jeg har nemlig masser af projekter der ligger og venter: det sidste vennelag har nemlig barslet, og stik imod min forventning blev det en dreng... Så nu må jeg ha gang i en drenge-flagranke mere :)

 
 

onsdag den 24. oktober 2012

tirsdag den 23. oktober 2012

fredag den 19. oktober 2012

Til mig selv...

Har lavet den første hjemmesyede ting til mig selv. Stærkt inspireret af den t'shirt jeg købte i Nørregård i sommer, tegnede jeg et mønster (af), men min model er med lidt mere ærme og større halsudskæring.

Jeg er allerede igang med at videreudvikle, for vil gerne ha en med lidt mere flagermus-ærme :)

 

torsdag den 18. oktober 2012

Komfur

Kan vist lige nå her på falderebet af efterårsferien, at anbefale restaurant "Komfur" i Århus.

Vi har lige været på kærestetur i netop smilets by med nogle rigtig gode venner, og i den forbindelse spiste vi der, og fik deres gastro-week tilbud. OG det kan virkelig anbefales! Hyggeligt lille sted, med super betjening og fantastisk lækker mad og vin.

 

 

 

Tallerknerne blev nærmest slikket :)

 

torsdag den 11. oktober 2012

Jeg mangler stadig en vinder...

Jeg trak for 10 dage siden vinderne af min give-away fra Ingredien, MEN den ene vinder har stadig ikke meldt sig - så Mette Olesen, hvis du er der ude, så send mig din adresse, så sender jeg din præmie :)

I andre vindere, præmierne er på vej :)

mandag den 1. oktober 2012

Vinderne er fundet!

47 lodder - 3 vindere.

Efter at have afleveret Fidusen i dagpleje trak jeg dagens vindere.

Den første har valgt sit blognavn med omhu - the lucy one - og fordi hun skrev at hun særligt ønskede præmie nr 2, og blev udtrukket til 1.præmien, så lader jeg præmie nr 2 gå til hende, nemlig krølle cream og en varmespray :).

Så går 1.præmien til Mette Olesen, shampoo, conditioner og hårkur, Kristine med bloggen "Lille blomst" (og parfume-allergi så hun er da virkelig målgruppen) har vundet den sidste præmie. Desværre indeholder voksen parfume, men jeg håber du kan bruge den alligevel, Kristine.

Hvis I sender jeres adresse til mig på mail(skyum_larsen@hotmail.com) så sender jeg præmierne afsted til jer :) jeg håber, I vil nyde produkterne så meget som jeg gør.

Og til alle jer andre, I må ud og købe nogle af Jans lækre produkter, de er fantastiske :)